lente

De lente vraagt om frisse kleuren. Ik ben gek op pastelkleurtjes en kan niet wachten om straks weer rokken en korte shirtjes te dragen! Sommige mensen lopen daar nu misschien al in, maar mijn bloed bevriest in mijn aderen beneden de 20 graden hoor. Omdat ik eigenlijk niet kan wachten, zocht ik vast vijf make-up producten uit die bij mijn lentekleding past.

Milani Baked Blush Berry Amore 03

Ik vind dit zo’n mooie blush! Het is best lastig om voor mijn huidskleur een mooie blush te vinden. Matte blushes doen het vaak niet zo goed voor mij, maar deze lichtroze blush met koperkleurige shimmers staat me denk ik wel goed. De swatches op de site zien er ook veelbelovend uit! Ik vind €9,95 ook niet heel duur voor een blush. Ik ben al een groot fan van Milani Cosmetics matte lipsticks, en ben heel nieuwsgierig naar de blush!

The Body Shop Honey Bronze Drops of Sun

Nog even en dan gaat iedereen op vakantie! Deze drops zorgen ervoor dat je een mooie sunkissed tintje krijgt, of als je hem mengt met je winter foundation matcht hij ook je zomertintje. Ik heb er expres voor gekozen om deze drops te delen en niet de drops die je foundation donkerder maken, omdat die laatste nogal veel negatieve reviews heeft. Deze helemaal niet. De prijs van €16,00 is misschien iets aan de hoge kant, maar volgens mij kan je er je leven lang mee.

NYX Soft Matte Lipstick in Tokyo

Ik ben echt zeer, zeer te spreken over de Lip Lingerie van NYX. Daarom wil ik ook graag een gewone matte lipstick. Tokyo is een mooi zachtroze kleurtje die ik heel graag uit zou willen proberen. Het is een echt lentekleurtje en voor €7,30 kan ik hem ook niet laten liggen toch?

Sleek Matte Me Gloss Bittersweet

Dit is een matte lipstick met een mooie koraalkleur. Uit ervaring weet ik dat koraal me in de lente goed staat, en ik wil deze zeker uitproberen. Ik hou van Sleek. De prijs van €7,50 vind ik ook helemaal goed. Ik doe zo lang met een lipstick, dan is die prijs ook prima. Vooral voor zo’n mooi kleurtje.

Inglot AMC Face & Body Illuminator – 62

Ik ben niet bekend met de producten van Inglot, maar ik vind dit een heel mooi product. Het is een vloeibare highlighter die je, behalve voor je gezicht, ook voor je lichaam kan gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan het accentueren van je sleutelbenen, of voor een algemene, gezonde glow. De prijs van €18,00 is prima te doen, toch?

Welke producten zou jij graag willen hebben voor een mooie lentelook?