Kerstcadeautjes

Ik kreeg kerstcadeautjes! Mijn vriend en ik kochten dit jaar cadeautjes voor elkaar. Ik was in de veronderstelling dat we één cadeautje hadden afgesproken. Maar hij had er drie voor me gekocht, haha! In dit artikel laat ik je met alle liefde zien wat hij me voor kerstcadeautjes gaf.

Eerst even een background story.

Eerder dit jaar kocht ik een paar producten bij Sleek. Nadat ik mijn bestelling had geplaatst, kreeg ik een WhatsApp berichtje van mijn vriend. Een foto van mijn prachtige Sleek factuur met daaronder de vraag “Heb je iets bij Sleek besteld?”. Ik voelde me zo betrapt haha! Het bedrijf waar hij voor werkt heeft de website gebouwd en blijkbaar krijgt hij ook de facturen binnen.

Mijn eerste Kerstcadeautje was, je raadt het al, een pakketje van Sleek! In dit pakketje zit de Solstice Highlighter, die ik eerder dit jaar zelf weggaf bij een winactie, en de lipstick Sleek Matte Me Birthday Suit. Ik voeg geen linkjes toe aan dit artikel, simpelweg omdat het niet leuk is om te zien wat mijn cadeautjes hebben gekocht.

Kerstcadeautjes

De highlighter was liefde op het eerste gezicht. Ik heb hem gelijk gebruikt en wow, I get the hype people! Het pigment is super intens, maar tegelijkertijd heel goed op te bouwen. De paarse highlighter is niet eens zo heel paars, maar heeft een koude ondertoon. Ik denk dat die me heel goed staat in de zomer. De highlighter linksonder heb ik al meerdere malen gebruikt haha!

Kerstcadeautjes

Ik was wat bang voor Birthday Suit. Zou hij niet te donker uitvallen? Of wat oranje? Wat als hij niet mooi staat? Oh, dan zou ik zo teleurgesteld zijn… Die angst was nergens voor nodig. Birthday Suit staat me echt heel mooi. Mijn lippen lijken heel natuurlijk, en toch heel anders. Wat gezonder misschien, haha. Ja, zelfs bij een enorm lichte huid kan Birthday Suit. Ik heb voor het eerst een lipstick die voor overdag niet te heftig is. Op de foto hierboven draag ik ook de highlighter.

Naast dit pakketje kreeg ik er nóg een.

Kerstcadeautjes

Namelijk de Sleek Christmas Giftset Smoke and Mirrors. Deze bevat een prachtig palette met warme én koude tinten, voor een mooie smokey eyelook. Hij is goed te gebruiken in combinatie met mijn Urban Decay Smoky palette. Binnenkort maar even lekker experimenteren met dit palette!

Kerstcadeautjes

Ook de Dip-It Eyeliner zat er in. Het is een vloeibare eyeliner, maar met een harde punt in plaats van een kwastje met haartjes. Normaal gesproken gebruik ik vilten pennen. Die zijn heel geschikt om strakke lijnen te trekken, maar de kleur wordt al snel wazig en dat is zonde. Met deze harde punt kan je heel makkelijk een strakke lijn trekken en de dikte bepaal je zelf door de punt recht of juist wat schuin te houden. Deze linkshandige dame kan echt geen strakke lijnen trekken met een gewoon kwastje, maar hiermee gaat het verrassend goed.

Kerstcadeautjes

Als laatste bevat de giftset nog een mascara. Hij is niet heel groot, maar dat vind ik juist wel fijn. Hoe kleiner, hoe minder kans dat je nog product overhebt als de mascara uitdroogt. Ook het stokje is beter te manouvreren in kleine hoekjes. Het allerfijnste? Het kwastje. Hij separeert mijn wimpers zoals het hoort, laat geen dikke klodders achter en met het bolletje op het uiteinde kan ik bij de allerkleinste haartjes. Hallo, nieuwe favoriete mascara!

Kerstcadeautjes

Make-up is natuurlijk heel mooi om te krijgen, maar mijn vriend gaf me nog een cadeautje. Deze veel te schattige kersttrui stuurde ik hem een tijdje geleden via Messenger, en hij heeft hem gewoon voor me gekocht! Dit is mijn nieuwe favoriete trui en ook al is het een kersttrui, hij gaat gewoon mee naar Terschelling in de zomer.

Kleding en make-up, wat wil een meisje nog meer? Wat heb jij voor Kerstcadeautjes gkregen? Mijn vriend kreeg twee kaartjes voor Rogue One: A Star Wars Story. Die hebben we gisteren gezien, een echte aanrader!