thuis

Ooh, allereerst moet ik je mijn serieus welgemeende excuses aanbieden. Ik zei door te bloggen in de vakantie, maar dat heb ik niet gedaan. Om één simpele reden: ik kwam er niet aan toe. We hebben alleen de laatste dag slecht weer gehad. Ik heb geen moment achter mijn laptop gezeten.

thuis

We hebben vooral heel veel gefietst, gewandeld en gegeten haha! Het was enorm leuk, ontspannend en heel gezellig. Ik ben met mijn vriend en zijn familie op vakantie geweest, en dat ging eigenlijk heel erg goed! Ik heb er daarom bewust voor gekozen om niet te schrijven. Het was heel fijn om écht even alles achter me te laten, en me helemaal te richten op alle leuke dingen die ik heb gedaan met mijn vriend en zijn familie. Ik heb een bult aan foto’s gemaakt, waarvan ik de allermooiste zeker met je ga delen aankomende week.

thuis

 

Ik moet wel zeggen dat ik het bloggen enorm heb gemist. Ik miste het contact met mijn lezers en het schrijven zelf natuurlijk. Gelukkig heb ik deze week weer zeeën van tijd om jou lekker van leuke blogjes te voorzien. Ik zit vol met inspiratie, en daarbij komt er nog een heel leuke blog over de nieuwe herst/wintercollectie van Essence online. Stay tuned dus!

Ik hoop dat je mijn excuses accepteert! Het is helemaal niet netjes om zomaar twee weken radiostilte te houden, zonder je daarover te informeren. Binnenkort kan je lezen wat ik allemaal heb beleefd.