event

Afgelopen zaterdag was ik samen met twee vriendinnen op het I Love Beauty event! We hadden er al heel lang naar uitgekeken, en eindelijk was het zo ver. In dit artikel vertel ik je wat ik er van vond.

I Love Beauty event

 

We kwamen om iets over 11 aan, en om 11 uur zou de zaal open gaan. Mooi op tijd dus! We moesten even wachten voor de garderobe, maar gelukkig liep het allemaal snel door. Eenmaal binnen besloten we maar gewoon rechtdoor te lopen. We kregen gelijk een handscrub aangeboden, dat was zo fijn! Mijn handen hebben de hele dag lekker zacht aangevoeld en heerlijk geroken.

Hier en daar bleven we even staan, zoals bij de stand van Yankee Candle, L’Oyé Cosmetics en The Beauty Bakery. Na zo’n vijftig minuten hadden we alles wel gezien. We hadden verwacht dat het echt veel groter zou zijn! Hier in Leeuwarden is ieder jaar een vrouwenbeurs, en volgens één van mijn vriendinnen is die veel groter. De grootte van het event was dus een beetje een tegenvaller.

event

Hierboven zie je de producten die in de goodiebags zaten. Er zaten verder nog wat papiertjes in, daar heb ik verder nog niet naar gekeken. Na het halen van de goodiebags haalden we broodjes, water en een sapje. Een flesje water kostte €3,- en zelf was ik voor een sapje en een broodje bijna €10,- kwijt. Echt, te gek voor woorden! Daarna haalden we een bakje fruit overgoten met Belgische chocolade. Dat was ook duur, maar goddelijk lekker! Je mocht zelf toppings erop doen en we hebben zo genoten.

event

We besloten nog een rondje te lopen.

Hierbij werd ik ineens tegengehouden door een streng uitziende mevrouw met een microfoon. De microfoon zorgde er niet voor dat ze duidelijker te verstaan was, alleen veel scheller klonk. Ze zei dat ik haar wenkbrauw wonder moest proberen en dat mijn vriendinnen, met hun perfect gestylde wenkbrauwen, dat ook maar moesten doen. Ik stond het maar toe, en zodra ze één wenkbrauw had gedaan draaide ze zich om. Ik voelde me een beetje verloren en vroeg haar meermaals “Mag mijn andere wenkbrauw ook?” maar werd gewoon genegeerd! Pas zodra ze klaar was met de ene wenkbrauw van een ander meisje, deed ze mijn andere wenkbrauw. Het zag er opzich wel oké uit, maar ik voelde me toch een beetje gedwongen.

Bij de stand van The Beauty Bakery keek ik ineens recht in het gezicht van Angel. Zij schrijft een verhaal op beautylab.nl wat ik al vanaf het begin volg. Ik voelde me een beetje opgelaten, heb een beetje schaapachtig naar haar gelachen en ben doorgelopen haha! Mijn hersenen werkten even niet meer, ze is zo’n goede schrijfster en ik vind haar zo’n topwijf.

Verder was het vooral druk.

event

Het was overal dringen geblazen. Er stond een rij van minstens een halfuur voor de stand van NYX, en van minstens een uur voor de winkel van Boozyshop. Daar hebben we maar niet op gewacht. Ook bij Sleek was het retedruk, en bij make-up musthaves had ik mijn ellebogen nodig om iets te kunnen kopen. Ook bij Anastacia Beverly Hills was het zo druk, dat ik niet eens durfde te overwegen om erheen te lopen.

Er waren gedurende de dag ook nog workshops georganiseerd door allemaal verschillende bloggers, vloggers, bekende personen en make-up merken. Hier hebben we niet aan meegedaan, je moest namelijk betalen om mee te doen aan zo’n workshop. Dat is natuurlijk heel logisch, maar ik geef mijn geld liever uit aan iets anders haha!

event

Uiteindelijk kocht ik wat bij make-up musthaves en Bluxbox. Ook kocht ik nog ampullen met serum voor mijn gezicht. We hebben ons verder prima vermaakt, maar zo rond twee uur stonden we alweer buiten. We waren het in ieder geval over één ding eens: we misten een stand met schoenen. En er waren veel te veel ontharingsstandjes. Ik kon geen tien stappen zetten of ik kreeg de vraag “Wilt u dit eens proberen?”. Dan is het moeilijk om beleefd te blijven.

event

We hebben nog even koffie gedronken bij Starbucks, en we zijn nog even Hoog Catherijne in geweest. Het was zo fijn om mijn vriendinnen weer te zien! We hebben ons prima vermaakt op het event, ondanks de drukte en dat de grootte wat tegenviel.

Ben jij ook naar het I Love Beauty event geweest? Wat vond jij ervan?