bronzer

Deze bronzer stond al een tijdje op mijn verlanglijstje. Even geleden kocht ik eindelijk I Heart Make up – Summer of Love.  Of hij echt is wat ik ervan verwachtte, lees je in dit artikel.

De verpakking

bronzer

Hij is groot! Ergens had ik hem veel kleiner verwacht. Er zit enorm veel product in, dat is natuurlijk altijd een bonuspuntje waard. Het gouden hartje voelt stevig en de letters op de verpakking vind ik speels. De verpakking is enorm herkenbaar, waardoor je hem gelijk ziet in je voorraad bronzers en highlighters.

Het product zelf vind ik zo schattig! Het hartvormpje met de wat donkere streepjes. Iedere keer als ik hem zie denk ik awh, zo leuk! Hoe kom je er ook op om zo’n product te maken heh?

De bronzer

bronzer

De swatch op mijn vinger is veelbelovend. De kleur is misschien wat licht, maar voor mijn huid is dat prima. Ik kan de kleur mooi opbouwen om zo een fijne glow te creëren, zonder dat ik gelijk op een poederdoos lijk. Er zitten hele kleine shimmers in, voor een subtiel effect.

 

Tijdens het aanbrengen viel de fallout me wel gelijk op. Dit is ook niet een beetje, maar voor één keer gebruiken heb ik gelijk voor drie keer gebruik aan fallout in mijn verpakking zitten. Zonde! Ik heb het met meerdere kwasten geprobeerd, maar de fallout bleef. Zo jammer.

Het resultaat

Daar ben ik dan wel weer heel blij mee! Het resultaat is super subtiel, maar ik vind het wel heel mooi. De bronzer is helemaal niet oranje, dat vind ik een enorm voordeel. Ik breng de bronzer aan in een 3-vorm over mijn gezicht. Bij mijn voorhoofd, jukbeenderen en kaaklijn. Dit zijn de plekken die de zon als eerste bruint, en dat is ook het resultaat wat je wil van een bronzer! Ik breng ook nog een heel klein beetje highlighter op mijn jukbeenderen aan, om die iets meer uit het geheel te laten springen.

 

Voor de lichte huid is deze bronzer echt de ultieme uitkomst! Zou jij hem proberen?