orchidee

Valentijnsdag staat om de hoek en ik ben een sucker for love. Ik doe er zelf niet echt aan, omdat mijn vriend me al iedere dag laat weten hoeveel hij van me houdt! Maar dit jaar gaat het iets anders. Voor Valentijnsdag zette ik namelijk twee mooie Ravello orchideeën van hetbestevandekweker.nl op onze nachtkastjes.

De orchidee

De orchidee is voor mij een ultieme plant. De bloemen zijn zo mooi, daar kan ik uren naar kijken! Een orchidee kan een kamer waar nog iets in mist, helemaal af maken. En dat blijkt wel uit de orchideeën die nu in onze slaapkamer staan.

Kijk eens hoe romantisch? Vriend en ik hebben er allebei één. samen met een mooi lichtgrijs Artstone potje. Deze potjes zijn licht van gewicht, maar stevig genoeg om de plant op zijn plek te houden. We houden van een strak en modern interieur. De orchidee past daar perfect bij vind ik. Het roze steekt mooi af tegen de blauwe muur.

Er zitten enorm veel knoppen in de plant en ondertussen zijn al heel veel knoppen uitgekomen. De plant zit enorm mooi in de bloemen. Het is echt een feestje om met ze wakker te worden! Nog een reden om de gordijnen ‘s ochtends open te doen, de plantjes hebben zonlicht nodig. Eens in de week een scheutje water kunnen ze ook goed waarderen. Een klein scheutje is genoeg, want de orchidee houdt niet van “natte voetjes”.

De details van de bloemen zijn zo mooi! De nerven donkerroze gekleurd. Van een afstandje is het mooi, maar van dichtbij zó fascinerend. De wonderen van de natuur blazen me altijd compleet van mijn sokken en hiermee is dat ook zo. Op de website van Het Beste Van De Kweker kan je deze prachtige orchidee bestellen. En speciaal voor Valentijnsdag krijg je 1+1 gratis!

Zo’n orchidee is een perfect Valentijnscadeau omdat hij lang leeft en zoveel liefde uitstraalt! Hij past in ieder interieur en maakt het helemaal af. Je liefje zal je dankbaar zijn!