Het leek me leuk om jullie iedere maand de Healtbox te laten zien! Deze wordt iedere maand met veel zorg samengesteld, en gezondheid staat centraal. Deze maand staat de barbecue centraal. Zelf hou ik ontzettend van de gezelligheid tijdens een barbecue. Er zitten ontzettend mooie producten in de Healthbox.

20160706_140922Als eerste een Himalaya zoutplaat van Body Revitaliser. Deze zoutplaat is 20 bij 20 cm groot, en echt ontzettend zwaar! Je kan hem in de oven doen, of op de barbecue leggen en zo je vlees erop baken. De zoutplaat houdt warmte ontzettend lang vast, dus kan je er lekker lang gebruikt van maken.

Daarnaast zitten er ook nog twee sausjes bij, een barbecuesaus en een yonnaise. De yonaisse zal direct doorgestuurd worden naar mijn moeder, die vindt dat vast lekker! De barbecuesaus is vegan en blijft lekker hier. Ze zijn nog
niet uitgetest, maar dat komt vast heel snel.

Opvallend in deze box zijn de kruidenpotjes. De tekst “hoer op de grill” en “marineer je gek” zijn nogal catchy op dit soort potjes. Ze ruiken heerlijk, ik ga eens proberen om vegan burgers te maken met deze kruiden!

De Paleo broodmix kwam kapot binnen, er mist een hoekje uit de verpakking. Gelukkig zit dit bovenin en is er maar een minimale hoeveelheid uit gekomen. Het paleo brood ga ik zeker maken, en als het goed smaakt gaat het mee op vakantie. Hoe het gemaakt moet worden weet ik nog niet. Als het met eieren of melk gemaakt moet worden, strooi ik gewoon een handje door de soja yoghurt.20160706_140837

Er zit ook een blikje Tranquini in. Het schijnt een ontspannende werking te hebben. Ook dit blikje gaat mee op vakantie, voor een lekker dagje aan het strand. Het leukste uit de hele box vind ik de zaadbommetjes. Hoe cool is dat? Je kan ze op een braakliggend terrein gooien, of gewoon in je eigen achtertuin. Er zijn twee zaadbommetjes waar kruiden en bloemen uitkomen. Zo leuk!

Als laatste bevat de Healthbox een potje multi-energie pillen van het merk Orthica. Deze pillen zitten er standaard in, maar voor mij hoeft het niet zo. Ze zijn namelijk ontzettend vies, en ik proef ze de hele dag door.

Wat vindt je van de Healthbox? Zou je ‘m zelf ook bestellen?