camera

Het lijkt me leuk om voortaan iedere vrijdag van de maand terug te blikken op de afgelopen maand en te vertellen wat mijn geluksmomentjes waren. Zo hou ik de positiviteit op mijn blog lekker hoog!

De plant

camera

Onze kat trok zo’n vier minuten in een gezellige filmavond ineens de gordijnen van het plafond. Er zat een verkeerde plug in waardoor hij zo snel los kon komen. We hadden niet echt de ambitie om de hele avond te kijk te zitten, dus sleepten we ons vrijdagavondlijf de auto in om naar de Praxis te rijden. Daar raakten we gelijk enorm afgeleid door alle leuke dingetjes die ze daar hadden! Mijn vriend wou heel graag nog een mooie grote kamerplant. En zo geschiedde. De schroef zat snel weer vast, en wij waren een kamerplant rijker haha.

Make-up

camera

Mijn laatste make-up aanschaf van 2017 kwam binnen. Het zijn drie Colourpop lipsticks en een oogschaduw. Ik was zo verliefd! En nogsteeds haha. Alleen de onderste lipstick is veel te licht, die zal ik alleen als topper kunnen gebruiken vrees ik. Met de rest ben ik heel blij!

Paddy

camera

Paddy is enorm gek op de badkamer. Hij drinkt uit de wc als we niet opletten en hij zit graag in bad. Wel als het bad leeg is natuurlijk haha! Hij heeft ook heel veel bij me gelegen toen ik ziek was en hij is echt mijn maatje. Ik zou niet zonder hem kunnen!

Nieuwe camera

camera

In deze blog kan je alles over mijn nieuwe camera lezen. Ik ben zo enorm blij!! Helaas heb ik nog niet de tijd gehad om hem heel uitgebreid te testen, maar met de cursus zal dat zeker aan bod komen.

Mijn dames zijn weer terug!

camera

We stonden op het punt om de ren opnieuw op te bouwen toen we er achter kwamen dat er overal in de tuin glas lag. Daar ging ik dus mooi mijn kippen niet in laten scharrelen! We besloten een hovenier in te schakelen die de klus snel klaarde. We besloten de stoute schoenen aan te trekken en te vragen of zij misschien onze ren in elkaar wilden zetten. Uiteindelijk kwamen we er op uit dat het misschien beter was om een nieuwe ren te laten bouwen. Het was enorm veel geld, maar mijn meisjes zitten droog, veilig en bovenal: weer bij ons. Ik voel me weer helemaal compleet!

Dit waren de hoogtepunten van mijn maand! Ben jij de eerste maand van het nieuwe jaar een beetje goed gestart? Ik ben benieuwd!