fotofabriek

Ik keek eerst even raar op. Een foto op hout, bestaat dat echt? Is dat niet heel raar met knoesten, of nerven? Het antwoord is nee! Ik laat je vandaag mijn foto op hout zien van Fotofabriek.nl

Het was niet heel lastig een foto te kiezen. De lezers vanaf het allereerste moment herkennen de foto misschien, als de banner van de vorige website. Deze foto maakte ik toen ik mijn vakantie op Terschelling moest onderbreken om in Leeuwarden een deficiëntietoets te maken. Ik ging heel vroeg met de snelboot, en wou een foto van de zonsopgang maken. Vanwege het bootje is het een prachtige, romantische foto geworden. Maar eigenlijk helemaal niet de bedoeling haha!

De foto

fotofabriek

Er zat een haar op de foto, deze heeft mijn vriend weggehaald. Vervolgens plaatste ik mijn bestelling via deze pagina en binnen twee dagen was het al binnen. Like whut? Hoe kan zoiets zo snel? Ik heb geen idee hoe ze zoiets doen, maar je zou haast zeggen dat ze het erop printen ofzo. Hoewel het geen printkwaliteit is, het ziet er echt uit als de originele foto. Ietsje donkerder misschien.

Het ophangen

fotofabriek

Het ophangen ging makkelijker dan gedacht. Samen hebben we een mooi plekje uitgezocht en volgden we de stappen in de gebruiksaanwijzing. We zijn allebei ontzettende perfectionisten, maar gelukkig ging het allemaal goed! Op het midden van het ophangsysteem staat een puntje, die moet dus in het midden van het plankje. Pats, boem, en hij zat vast. Daarna schroefden we een klein schroefje in de muur en hij hing gewoon in één keer goed!

Het resultaat

fotofabriek

Mijn vriend en ik zijn een superteam, haha! Maar zonder het supersimpele ophangsysteem had het misschien wel veel langer geduurd. We kunnen nu iedere keer bij de keuken genieten van onze foto op hout. Het staat zo huiselijk, stijlvol en het is toch uniek. Ik ben er zo blij mee, het is zo’n leuke herinnering aan een mooie vakantie.

Bij Fotofabriek.nl kan je echt van alles laten maken. Van een foto op hout, een agenda, collegeblok, poster, en zelfs tegeltjes. Zo’n persoonlijke agenda lijkt me ook heel vet!

Wat vind je van onze foto op hout?