parfum

Wat is het al warm geweest heh? Ik ben echt een wintermens. Doe mij maar dekentjes, kaarsjes, en een metertje of twintig sneeuw. Om de zomer wat zonniger door te komen, wissel ik mijn wintergeurtjes in voor zomergeurtjes. Vandaag een ode aan White Musk, Smoky Rose van The Body Shop.

The Body Shop

parfum

Ik was al heel lang een groot fan van de parfumlijnen van The Body Shop. Maar toen ze vorig jaar met een aantal nieuwe lijnen kwamen, was ik gelijk helemaal verkocht! Ik kocht een fragrance mist, want daar zit meer product in voor minder geld dan een gewone parfum.

Ik kan niet zo goed geuren omschrijven, maar ik ga mijn best doen. Er is een perfecte balans tussen zoet en kruidig. Meestal vind ik musk heel zwaar, maar dat is deze, door de roos waarschijnlijk, helemaal niet. De geur herken ik niet als een typische rozengeur, maar meer als een zoetige, luxe geur.

parfum

Omdat de geur heel licht is, vind ik deze in de zomer heel fijn. Hij vervliegt snel. Oftewel, ik ruik hem zelf niet snel meer, maar andere mensen wel. Omdat ik in de zomer heel snel hoofdpijn krijg van parfums ben ik hier heel blij mee. Ook irriteert de parfum niet op mijn huid als ik in de zon zit.

Omdat ik hem zo lekker vind ben ik zeker nog van plan om de Eau de Parfum aan te schaffen! Eerst maar eens sparen, want in mijn studentenbudgetje gaat dat niet passen natuurlijk. Maar hij zal het zeker meer dan waard zijn. De parfum is misschien prijzig, maar het gaat altijd zo lang mee bij mij.

Daarbij is The Body Shop natuurlijk nogsteeds hartstikke dierproefvrij! Het allergrootste voordeel van dit parfum. Dierproefvrije parfums zijn zo moeilijk te vinden.

Ken je deze geur, of zou je hem aan willen schaffen?