fashiontrends

Ik ben niet zo’n modemeisje, nooit echt geweest ook. De ruches die op dit moment helemaal hip zijn doen me denken aan een piratenshirt. Ook de chokertruien, chokerjurkjes enzovoort zijn niet aan mij besteed. Toch, zo’n eens in de honderd, tweehonderd jaar, zijn er fashiontrends die ik wél leuk vind. Vandaag deel ik die met jou.

De veterchoker

De veterchoker vond ik echt heel leuk! Ik droeg hem los, dus de eindjes niet bij elkaar geknoopt. Dit voelde toch net wat meer eigen. Een beetje georganiseerde chaos ofzo, haha. Ik droeg hem onder andere voor mijn eerste, en op dit moment nog enige, outfitpost. Mijn dagelijkse outfits zijn zó basic, dat het eigenlijk niet staat om hier een choker bij te dragen. Misschien moet ik daar toch maar eens verandering in brengen, haha!

Ook de overknee laarzen vind ik nogsteeds fantastisch. Afgelopen jaar durfde ik ze eindelijk te kopen. Niet in het zwart, maar in het grijs. Ze staan zo mooi bij een jurkje! Ook de overknees droeg ik in dezelfde outfitpost.

De embroidered jeans

Een hedendaagse fashiontrend waar ik helemaal weg van ben, zijn de embroidered jeans. Neem bijvoorbeeld deze van Zara. Gecombineerd met nog één van mijn allerfavorietste trends van dit jaar, namelijk 7/8 broekspijpen. Niet omdat ik het nou fantastisch mooi vindt, maar het heeft een praktische reden. Met mijn korte beentjes moet ik altijd een enorme lap stof van mijn broeken afhalen, en met deze trend hoeft dat niet. Ik ga even een lifetime aan jeans inslaan.

Niet alleen jeans, maar ook bikini’s zijn er met bloemen. Deze zwarte van River Island vind ik echt heel mooi, maar ik ben bang dat je er helemaal in verkoold in de zomer haha! Ik heb gelukkig al een hele mooie bikini van Victoria’s Secret. Maar als ik dan deze bikini zie, denk ik er toch wel even over na haha.

Voor mij geen Calvin Klein ondergoed, ruches en croptops. Welke fashiontrends van dit moment vindt jij leuk?