herfst

Merle van Girls-Things nomineerde mij om de herfst tag in te vullen! Ik vind het echt super leuk om een tag in te vullen. Helaas word ik niet vaak getagd, maar deze keer wel! Yay for me haha. Tags zijn een super leuke manier om een blogger te leren kennen.

De spelregels

-Zet de tag badge én de regels in je blogpost (en in de link van de persoon die jou genomineerd heeft) .
– Beantwoord de 10 herfstgerelateerde vragen.
– Tag minimaal 5 bloggers om de tag ook in te vullen.

De vragen

Wat is je favoriete herfst outfit?

Ik draag het liefst een spijkerbroek met een lekker warme trui. Ik ben niet heel fashionable, maar vooral heel praktisch. Hoe kouder het wordt, hoe meer laagjes, hoe dikker de trui haha! Ik draag ook sneakers, maar dat is meer vanwege mijn werk. Als ik niet voor praktisch zou gaan maar voor fashionable, draag ik het liefst mijn rode jurkje, zwarte panty en overknee laarzen.

Wat is je favoriete herfst drankje?

Warme chocolademelk met slagroom natuurlijk! Maar ook een sterke koffie vind ik heerlijk. En als het écht heul koud buiten is… Drink ik het liefst ‘s avonds een glaasje Baileys. Wel in het weekend natuurlijk haha!

Heeft jullie familie bepaalde herfst tradities? zo ja, welke?

Nee, wij hebben geen bepaalde herfst tradities.

Welke activiteiten en evenementen vind je leuk om te doen in de herfstmaanden?

herfst

Wandelen in het bos, lekker binnen zitten onder een fleecedekentje met een goed boek. Kaarsjes aan en een leuke film met mijn vriend kijken.. Vooral binnen activiteiten dus haha! Ik ben een echt ijskonijn in hart en nieren, en het is me buiten al heel snel veel te koud.

Wat is je favoriete herfst geurkaars?

Oeh, dan toch wel vanille hoor. Het ruikt in de herfst en de winter al-tijd naar vanille in ons huis haha! Dat mijn vriend er nog geen spontane migraine aanvallen van krijgt, snap ik ook niet.

Vertel eens iets over je favoriete herfst herinnering.

herfst

Die is nog niet zo heel kort geleden eigenlijk… Sinds kort wonen onze kipjes Geertje en Eefje bij ons. De kipjes vinden de gevallen blaadjes helemaal het einde! Ze lopen er graag doorheen, blijven dan staan, graven even en eten alle insectjes eruit. Zó schattig, daar kan ik echt uren naar kijken! Oh, en Paddy komt nooit thuis met muizen, kikkers of andere dode beestjes. Hij brengt graag grote bladeren als een trofee naar binnen. En vorig jaar tijdens onze reis naar Dublin heb ik voor het eerst een waterval gezien! En de heuvels met bossen en allemaal verschillende kleuren bomen… Dat was ook heel erg mooi.

Wat zijn je favoriete herfst films?

Niet echt herfst films misschien, maar ik vind The Lord of The Rings en The Hobbit echt films om lekker voor te gaan zitten in de herfst. Lekker lang, altijd goed en het zijn de ultieme fleecedekenfilms!

Wat is je favoriete herfst snack?

Hmm, lastig… Ik hou van die zachte chocolate chip cookies, haha! Maar die kan ik ook net zo goed in de zomer eten hoor.

Als je Halloween viert, wat is het beste kostuum dat je ooit gedragen hebt?

herfst

Ik heb één keer Halloween gevierd en dat kostuum was niet echt het benoemen waard, haha! Het hele verkleden is niet echt iets voor mij.

Dat waren de vragen! De herfst vind ik echt een heerlijk jaargetijde, ook al is het kouhoud haha. De films en fleecedekentjes maken gelukkig een hoop goed. Oh, en de warme chocolademelk niet te vergeten!

Ik nomineer Sonja van YustSoMe om de tag in te vullen! Ik had meer mensen willen nomineren, maar helaas kreeg ik alleen van Sonja een reactie. Sonja, ik zie heel erg uit naar je antwoorden op de Fall Tag!

En dan als laatste: wat is jouw favoriete herfst drankje?