De toetsweken zijn voorbij en zoals je ziet is dit artikel weer prima op tijd! Ik moet één herkansing doen van deze periode en nog twee herkansingen van vorige periodes. Verder variëren mijn cijfers van een 9,2 tot een 5,5. Ik ga er altijd voor om een zo hoog mogelijk cijfer te halen, maar soms zit het er gewoon niet in.

Ik heb nu wat meer tijd om lekker te schrijven, maar ook om me op te maken! Ik neem me altijd voor om me wat uitgebreider op te maken als de lessen later beginnen, maar het komt er nooit van. Mijn basis make-up ligt in oogpotlood, concealer onder mijn ogen en mascara. Lippenstift voelt zo onpraktisch, dat moet iedere keer bijgewerkt worden na het eten en drinken.
20160701_113809Oogschaduw neemt vaak niet veel tijd in beslag, maar meestal heb ik uit automatisme mijn mascara al op gedaan. Dan bedenk ik me ineens dat oogschaduw ook nog in de planning stond. Meestal laat ik het dan gewoon maar, voordat mijn mascara goed en wel droog is, is het ook alweer tijd om de deur uit te gaan.

Soms maak ik me op na school, dan is de tijdsdruk er ook niet zo. Op school kan het me echt niet zoveel schelen hoe ik er uit zie. De meeste mensen zullen me zich toch niet herinneren, dus waarom zou ik er moeite in steken? Deze make-up look maakte ik ook na school.
Voor deze look gebruikte ik het Essence All About Nudes palette. Dit is een palette wat zich al redelijk lang in mijn stash bevindt, en ik ben er echt super zuinig op. Achter het spiegeltje zitten twee kaartjes die je vertellen wat voor looks je met dit palette kan maken. Wanneer ik met dit palette aan de slag ga, maak ik altijd de everyday look.

20160629_115753Op de foto is te zien dat ik mijn traanbuis heb aangezet met highlighter. Hierdoor lijken je ogen optisch groter. Omdat mijn bovenste ooglid heel erg over mijn oog valt, is de ooglook helaas niet zo goed te zien.

De mascara is van The Body Shop. Een super fijne mascara, maar de nieuwigheid moet er even vanaf. Het borsteltje geeft nu nog te veel product af waardoor mijn wimpers snel aan elkaar klonteren. Daarom veeg ik het borsteltje altijd even af aan de rand. Na een tijdje zal dat hopelijk niet meer nodig zijn!

De eyeliner is van de HEMA. Hij heeft echt een super scherpe punt en loopt niet uit. Normaal gesproken gebruik ik een oogpotlood, maar die was toevallig net op. De eyeliner bevalt me eigenlijk veel beter! Ik kan strakkere, en vooral dunnere lijnen
trekken met de eyeliner.

De concealer die ik gebruik is van Artdeco. Artdeco test hun producten op dieren, ik was nog niet bewust bezig met dierproefvrije cosmetica tijdens deze aankoop. De concealer is echt bijna op, dus het is zoeken naar een goed, maar vooral dieproefvrij alternatief! Heeft iemand de gouden tip voor mij? Drop hem dan in de comments!

Ik gebruikte ook nog een bronzer, deze is van MeMeMe Cosmetics en zat vorig jaar in de Styletone box. De bronzer is echt super fijn! Goed uit te 20160701_113754blenden, weinig fallout, en zowel te dragen voor een subtiel kleurtje als om op te bouwen.

En als laatste de lipstick. Mijn nieuwe liefde. De kleur is net niet te licht voor mij, echt op het randje. Meestal draag ik rode lippenstift, maar eens in de zoveel tijd is roze gewoon mooi. Het is een lichte kleur, maar hij is wel lekker opvallend. De lipstick is van The Body Shop.

Vind je het leuk te lezen over make-up die je iedere dag kan dragen, of juist de producten die ik draag? Zou je misschien iets anders willen zien, of niet? Laat het me vooral weten in de comments!