glitter

 

Het duurt misschien nog even, maar in maart komt Essence met een nieuwe trend edition: “Glitter in the air”. De naam zegt het al, het is één en al glitter. Zoals het hoort in de lente! Maar natuurlijk niet over de top. Essence brengt prachtige producten uit voor een subtiele glow en mooie ooglooks. In dit artikel laat ik je ze allemaal zien!

glitter
glitter
glitter

Metallic eyeshadow

In de kleuren 01 Dream On!, 02 Smile! You’re Beautiful en 03 Mirror, Mirror On The Wall. Alledrie prachtige metallic kleuren! Ik zou heel graag de gouden en roségouden kleuren willen proberen. Roségoud is mijn favoriete kleur als het gaat om bijvoorbeeld sieraden of decoratie. Ik ben ook heel erg benieuwd naar de pigmentatie hiervan, de glittertrend zet nog steeds door. De Metallic eyeshadows gaan €2,59 kosten.

glitter
glitter
glitter

Velvet lipstick

Whoa die diamantvorm! Wat een pareltjes zeg. Ook twee prachtige, uiteenlopende kleuren. 01 Life Is Too Short For Boring Lipstick is de donkerpaarse en 02 Can’t Buy Love, But Lipstick is de roze. Ik zou voor de roze gaan! Normaal gesproken draag ik het allerliefst matte lipsticks, maar voor deze maak ik graag een uitzondering. Ze gaan €2,39 kosten.
glitter

One For All Shimmer Drops

Ik denk dat je enorm veel kanten op kan met deze shimmer drops. Als highlighter, oogschaduw, of het naar voren brengen van je sleutelbeenderen. Voor een subtiele glow kan je ook een klein drupje mengen met je foundation of dagcrème. Ik ben zo benieuwd naar dit product! Waarom moeten we nou nog zo lang wachten? Het is niet eerlijk… Dit product gaat €1,99 kosten.

glitter

glitter

Strobing Blush & Highlighting Powder + brush

Het is jammer dat Essence deze highlighter maar in één kleur uitbrengt, ik had graag een geelgouden variant gezien, of een bronzer misschien! Uit ervaring weet ik dat roze highlighter mijn huid geen goed doet. Maar kijk die structuur! Zo mooi. Als facetten van diamanten, om bij weg te dromen gewoon. De brush is ook erg mooi, met het roze glimmende handvat en zijn vorm. Hij lijkt zich helemaal naar je gezicht te vormen, waardoor je op precies de goeie plekken highlighter aan kan brengen. Zowel de kwast als de highlighter gaan €3,39 kosten.

glitter

Nail Polish Remover Gel Ultra Strong

Essence belooft dat zelfs de hardnekkigste nagellak met deze nagellak remover zonder problemen als sneeuw voor de zon van je nagels zal verdwijnen. De verpakking is mooi poederroze! De nagellak remover gaat €1,89 kosten.

glitter
glitter
glitter
glitter

Nail polish

Er komen vier nieuwe kleuren uit, namelijk 01 Hey Gorgeous!, 02 Love.Live.Shine!, 03 Too Glam To Give A Damn en 04 Born To Sparkle. Vooral 02, 03, en 04 vind ik erg mooi. De rosé gouden kleur staat al hoog op mijn verlanglijstje. De nagellakjes gaan €1,99 kosten.

glitter

glitter

2in1 Metallic And Matte Eyeliner

Er komen twee kleuren Metallic And Matte Eyeliner uit, 01 Be The Jewel On My Crown! is een rosé gouden metallic kleur met een paarse matte kleur. 02 Be The Twinkle In My Eye! is een metallic groene kleur, met een matte donkergroene eyeliner. Dit is niet een product voor mij, maar het lijkt me enorm praktisch én budget voor meiden die deze producten wel heel goed kunnen hebben. De eyeliners gaan €2,39 kosten.

glitter

Eyebrow Pomade Pen

Oké, hier had Essence wel wat meer uitleg over mogen geven. Volgens de tekst die erbij hoort, past dit product bij bijna iedere wenkbrauwkleur en is het geschikt voor het opvullen van je wenkbrauwen. Mijn wenkbrauwen zouden hier niet blij van worden, denk ik. Wél ziet hij er uit als een prachtige highlighter voor onder je wenkbrauwen. Dat gebruik ik best vaak, en daar zou ik hem best voor aan willen schaffen. De Pomade Pen gaat €1,99 kosten, daar zou ik het echt niet om laten.

Wat vind jij van de Glitter In The Air trend edition? Zijn er producten die je graag wilt hebben? Ik zou zeker voor de roségouden producten gaan!