In de winter heb ik vaak last van een winterdip en de zonnebank helpt daar ontzettend goed tegen! Na het bakken onder de zonnebank zit ik met een big smile op de fiets. De koude lucht brandt
dan een beetje op mijn nog warme huid. De zomer zit gelijk in mijn hoofd en de mist van mijn winterdip is weg.P5070126

Maar ook zodra de zomervakantie in zicht is ga ik nog graag onder de zonnebank. Niet zo vaak hoor, ongeveer één, soms twee keer per week. En ook zeker niet het hele jaar door. Zo neem ik in de herfst en in de lente lange pauzes.

Drie weken geleden ben ik weer gestart met eens per week zonnen. Bij Sunday’s in Leeuwarden word je altijd goed geholpen en geven ze goed advies. Ze adviseerden mij om een zonneproduct te gebruiken waardoor je sneller bruin wordt. Via Naoki’s lijst met dierproefvrije merken zag ik dat Australian Gold dierproefvrij was. Australian Gold is hét merk wat Sunday’s verkoopt en promoot. En ook nog eens dierproefvrij!

P6080238
Het product wat ik gebruik heet Kardashian Glow. Het zag er allemaal wat te overdreven uit. Het slangenleer uiterlijk, de gouden letters en dop. Nah, niks voor mij. Tot ik de dop eraf draaide en aan het product rook. Het is een bloemige, zacht zoete geur. Het ruikt naar zomer! Na een paar keer zonnen twijfelde ik er niet meer aan, dit product is zo fijn. Het trekt snel in, plakt niet, je zweet het niet uit en het zorgt voor een hele fijne, subtiele afterglow.

Sunday’s is buiten de reguliere werktijden ook open, waardoor het voor iedereen mogelijk is om lekker te komen zonnen. Je huidtype wordt bepaald, en vervolgens krijg je advies over welke zonnebank je het beste kunt gebruiken en hoe lang je er onder kan. In de cabine hangen gratis producten. Een scrubdoekje, een vochtig doekje voor na het zonnen en een aftersun crème.

Sunday’s heeft regelmatig leuke acties voor zonproducten of korting op een zonnebanksessie. Alleen de ervaring is het bezoekje al waard. Volg je ze al op Facebook? Daar kan je alle acties blijven volgen.

Dit artikel is niet gesponsord.