Zoals je misschien wel weet gingen mijn vriend en ik drie jaar geleden samenwonen. We woonden in een studio appartement midden in de binnenstad. Een prachtige locatie, een prachtig appartement maar helaas toch niet geschikt voor twee personen. Mijn vriend had zijn pc met bureau om op te gamen en te werken, en ik zat meestal op de bank met mijn laptop of een fijn boek. Zo brachten we samen de avonduurtjes door en dat ging prima.

20160626_162042Tot de verhuizing. Verhuizing betekent verandering en daar ben ik niet zo van. Zo heeft mijn vriend nu op de bovenverdieping een kamer waar zijn computer in staat en in het begin vond ik dat maar gek. Daarom besloot ik om op bed te gaan laptoppen, veel gezelliger!

Maar op bed zit ik helemaal krom, een hoepel is er niks bij. Daarom hebben we besloten om de computerkamer om te bouwen tot sportkamer, en de sportkamer tot kantoor. De ruimte wat kantoor moet worden is namelijk een stuk groter dan wat de sportkamer moet worden. We nemen beide een nieuw bureau, en als we die tegenover elkaar in de kamer zetten is er ruimte zat!

Dus zocht ik een mooie bureaustoel en een bureau uit. Helaas is het bureau wat ik graag wil hebben alleen online beschikbaar bij de Leen Bakker, maar het bureau wat mijn vriend wou hebben zou gewoon in de winkel staan. Daarom gingen we naar de Leen Bakker hier in de stad, en zochten om het bureau. Nergens het bureau te vinden. Uiteindelijk zag mijn vriend een bureau wat hij toch mooier vond, en die kochten we dan ook samen met mijn bureaustoel.20160627_161617

Na een middagje bloed, zweet en tranen hebben we uiteindelijk het bureau én de bureaustoel in elkaar gekregen. Die staan nu in het kantoor, en sporten zal ik even op de gang moeten doen. Ik zit namelijk nu achter zijn bureau omdat mijn bureau wat later komt. Hij zit nog op zijn oude vertrouwde computerkamer.

Het is heerlijk om een eigen werkplekje te hebben, ik ben er echt super tevreden mee! Ook kan ik niet wachten tot mijn eigen bureau er is en we samen de hele kamer aan kunnen kleden. We willen bijvoorbeeld nog wat leuke dingen aan de muur.

Heb je tips voor leuke accesoires? Laat het me weten in de comments!