Allereerst wil ik je heel erg welkom heten op mijn gloednieuwe blog!
Mijn naam is Samantha, ik ben 23 jaar en ik woon in Leeuwarden samen met mijn vriend en onze twee katten Paddy en Whiskey. Ik volg de studie voor microbiologisch analist, wat echt ontzettend leuk is! Naast mijn grote liefde voor dieren en mijn studie kan ik ook genieten van een goed boek, een fijn stukje schrijven en een goede workout. Ook een goede game op zijn tijd is zeer gewaardeerd.

hyacinth-1398839_960_720

Ik ben als editor actief op Lilyrose, maar heb nu mijn eigen hoekje op het internet gemaakt. Helemaal van mijzelf. Het is absoluut niet zo dat ik stop met schrijven voor Lilyrose. Ik heb vooral behoefte aan mijn eigen hoekje op het internet.

Mind Body Beauty is in mijn hoofd ontstaan vanuit een verlangen om zelf dingen in de hand te houden. Om een nieuwe uitdaging te starten op het gebied van schrijven. Niet zozeer om wat ik kan bereiken, maar wie ik kan bereiken. Het doel van Mind Body Beauty is om herkenning te vinden en mensen te inspireren.

Op Mind Body Beauty zal vooral eerlijkheid en openheid centraal staan. In de categorie Mind kan je lezen wat me bezighoud, waar ik heel enthousiast over ben of waar ik juist heel erg tegenop zie. In de categorie Body zullen blogs te lezen zijn over het menselijk lichaam. Over in je kracht staan, sporten, gezond eten, of juist hoe een off-day eruit ziet.

In de category Beauty zal ik alleen dierproefvrije producten laten zien. Ik geloof namelijk dat een betere wereld bij jezelf begint, en cosmetica hoeft niet noodzakelijk op dieren getest te worden. Het wordt echt niet zo geitenwollensokkerig als het klinkt. Er zullen ongeveer drie blogs per week online komen.

Je zult vast zien dat Mind Body Beauty in de loop van de tijd wat zal veranderen qua uiterlijk. Het is namelijk nog lang niet zoals ik het graag wil zien, maar dat komt met de tijd. Maar het is een goed begin en dat is al het halve werk, toch?