droomhuis

Regelmatig droom ik even weg over hoe het zou zijn als ik een oneindig bestedingslimiet zou hebben aan mijn droomhuis. Vandaag neem ik je daar alvast voor een gedeelte in mee.

Sporten doe ik graag.

Heel graag zelfs! Ik vind het heerlijk om mezelf volledig te geven tijdens het sporten, om door de pijn heen te bijten, over grenzen te gaan. Regelmatig zit ik dan ook na het sporten trillend als een rietje op bed uit te rusten. Maar dat kan zoveel relaxter!

droomhuis

 

Neem bijvoorbeeld een buitensauna. Hoe heerlijk is het om zoiets gewoon achterin je tuin te hebben? En dan net als in de noordelijke landen. Een meter sneeuw, in je zwemkleding door je tuin en zo de sauna in. Het lijkt me heerlijk om zo de dag af te sluiten. En om af te koelen weer terug door de sneeuw, haha. De sauna’s van tegenwoordig zien er supermooi uit vind ik, zoiets is echt een aanwinst voor de achtertuin.

droomhuis

 

Of misschien is zo’n infraroodsauna ook heel lekker. Dat kan gewoon binnen, in de slaapkamer of op de zolder. De infraroodsauna schijnt heel goed te helpen tegen spierpijn, ideaal voor na het sporten dus. Ik vind een sauna echt heel erg fijn en ontspannend. Mijn bloed bevriest bij een temperatuur onder de twintig graden en warmte vind ik heerlijk. Dit ijskonijn ziet zichzelf al helemaal zitten in haar eigen infraroodsauna!

droomhuis

* afbeelding komt van bodyfit.nl

Maar wat echt bovenaan mijn lijstje staat, is mijn eigen bubbelbad. Ik kwam erachter dat zoiets tegenwoordig een spa genoemd wordt. Zo’n ligbad voor twee personen, zodat vriend en ik tegelijk kunnen bubbelen. Tv aan de wand, biertje in de hand en wij komen echt niet meer van onze plek voor de komende tien jaar.

 

Ik zou het allemaal het liefst in een moderne stijl willen. Ruimtelijk, open, natuursteen. Dat vind ik zo mooi! Gelukkig hebben vriend en ik allebei dezelfde smaak, dus mochten we ooit nog de loterij winnen, dan weet je wat er bovenaan mijn lijstje staat.

 

Het lijkt me leuk om een reeks te schrijven over mijn droomhuis! Lijkt je het leuk om daarover te lezen? Bijvoorbeeld over tuinen, woonkamer, slaapkamer, badkamer etc.