Het leek me leuk om niet gelijk een standaard review in de beauty categorie te gooien, maar om je gelijk te introduceren met een aantal vaste producten die ik gebruik. De dierproefvrij tag van Sara (www.mevrouwmiauw.nl), Mariëlle (www.gekopmakeup.nl), Astrid (www.ikhouvanbeauty.nl) en Sophie (www.naoki.nl) kwam voorbij, en dit is eigenlijk wel een heel goede manier om mijn favoriete producten te introduceren.

20160624_154635 (1)1. Wat is je favoriete dierproefvrije gezichtsmake-up product?
Mijn favoriete gezichtsmake-up is een zalmkleurige blush van Paese. De blush bevat arganolie, en voelt ook echt super verzorgend. Naast deze blush moet ik ook de Shimmer Stack van MeMeMe noemen. Dit zijn echt twee topproducten, ze komen beide uit de Styletonebox en het zijn merken waar ik ontzettend tevreden over ben!

2. Wat is je favoriete dierproefvrije oogmake-up product?De mascara van BoHo! Ook de mascara van So Susan komt ontzettend dichtbij. Laatst kocht ik een mascara van Make Up Revolution, maar helaas is het echt een flutproduct. Het klontert als een malle. Dikke baal!

3. Wat is je favoriete dierproefvrije lipproduct?
Mijn favoriete lipproduct is sowieso lipstick. Ik hou van lipstick van de HEMA, maar ook The Body Shop is super fijn! Deze zijn echt aan te raden, en de HEMA is ook nog eens lekker budget.

 

4. Wat is je favoriete dierproefvrije gezichtsverzorgingsproduct?P6240264
Paula’s Choice Skin Perfecting 2% BHA liquid. Dit product heb ik nog niet heel lang in huis, maar het is nu al een blijvertje. Ik kocht een proefverpakking, zo hoefde mijn bankpas niet gelijk te huilen. Tot nu toe bevalt het ontzettend goed! Mijn huid is minder rood en aanzienlijk verbeterd.

5. Wat is je favoriete dierproefvrije body product?
Body butter! The Body Shop heeft zo rond Kerst een limited edition, namelijk vanille. Hier koop ik ieder jaar een stuk of drie potten van! Body butter is heerlijk in de winter, en vanille is mijn favoriete geur.

6. Wat is je favoriete dierproefvrije parfum?
Op dit moment draag ik GLOW for a cause, de Vibe geur. Dit is een solide parfum die in de Styletonebox zat. Maar ook White Musk Smoky Rose bodyspray is een grote favoriet. Heerlijk voor de warmere dagen!
7. Wat is je favoriete dierproefvrije nagellak?P6240263
Catrice nagellakjes vind ik erg fijn, vooral de wat donkerdere kleuren. Catrice is ook nog eens lekker budget, dat scheelt weer in de portemonnee. Ik heb ook een prachtige knalroze glitternagellak van Catrice. Misschien niet heel hip of volwassen, maar hij is echt super mooi!


8. Zou jij niet dierproefvrije make-up kunnen weggeven/weggooien?

Weggeven wel, maar weggooien zeker niet. Ik heb nog een lipstick en concealer van Artdeco en deze liggen nogsteeds in mijn lade. Als iemand me producten geeft die op dieren getest zijn is het niet anders. Het gaat zeker niet de prullenbak in! Dat voelt voor mij alsof ik vlees weggooi. Doodzonde, want er heeft wel een dier voor geleden en het voelt ondankbaar als het product dan zijn doel voorbij schiet. Dus ja, ik gebruik het product met respect voor de dieren die ervoor geleden hebben.

9. Welk niet dierproefvrij merk zou je gaan missen en waarom?
Het is best moeilijk een dieproefvrije parfum te vinden. De meeste dierproefvrije producten zijn gelijk zo zwaar van geur, dat wordt nog een stevige zoektocht.

 

Zoals je ziet ben ik niet goed in keuzes maken haha! Wat is jouw favoriete dierproefvrije product? Laat het me weten in de comments.