Colourpop

Colourpop! Celine van TheBeautyBoulevard raadde me dit merk ooit aan. Ik wou graag een lipstick van een ander merk en zij suggereerde een dupe van Colourpop. En zo begon de verslaving. Bereid je voor op heel. Veel. Make-up.

Colourpop is een merk uit Amerika. De make-up wordt gemaakt in Los Angeles, City of Angels. En die hemelsheid delen ze met ons! Colourpop is uiteraard cruelty-free, anders zouden ze hier niet staan haha. Het is goedkoop, maar boven de €22,- moet je wel inklaringskosten betalen. Dat maakt veel bestellen nogal lastig. Soms zijn er kortingsacties, maar vergeet niet dat de inklaringskosten over de gehele waarde van je producten wordt berekend, niet over het bedrag wat je hebt betaald. Deze bestelling heb ik zeker niet in één keer gekocht haha!

Colourpop producten

Ik laat je in totaal twee lipsticks, één lipgloss, zes Super Shock Shadows en een palette zien. Tipje van de sluier: het zijn één voor één producten waar je verliefd op wordt. Ja, zelfs de gloss. Een paar maanden geleden liet ik je weten dat lipgloss echt niet mijn ding was. Maar je wereld veranderd met Colourpop.

Colourpop

Ultra Satin Lips

Ultra Satin Lips hebben echt dé fijnste structuur ooit. Het voelt als een natte matte lipstick, haha! Ultra Satin Lips drogen semi op, en zullen daardoor wel een afdruk achter laten op je glas of je broodje/lepel/vork.  Toch vind ik ze heel fijn. Ze drogen je lippen totaal niet uit, geven een mooie glans af en bijwerken is zo gedaan. Ze bloeden niet en zelfs water brengt ze niet van hun plek.

Frick ‘n Frack is een donkere, bruine tint. Ik was eerst zo bang dat hij me niet zou staan! Maar stiekem vind ik hem heel mooi. Zelfs vriend vindt ‘m mooi haha! Hij brengt de blauwe kleur onder mijn ogen wel iets meer naar voren, maar een extra laagje concealer verhelpt dat gewoon. De structuur is niet zo plakkerig en heerlijk comfortabel. Het was de eerste Colourpop lipstick die ik droeg, en ik was echt verrast!

En ook Lost won mijn hart. De structuur is hetzelfde. Het is een warme, roodbruine tint. Het valt me op dat de kleuren in de verpakking en zelfs op de site anders uitvallen dan op mijn huid. Zoek daarom altijd naar goeie swatches voor jouw huidskleur! Colourpop laat vaak zien hoe kleuren uitvallen tegen een lichte, medium en donkere huid.

Colourpop

Ultra Glossy Lips

Ik was echt nooit van de glosses. Vieze plakkerige bende waar alles in blijft hangen, van haar tot broodkruimels. Tot ik Wolfie op deed. Wolfie is roze met goud, en kan met alles gedragen worden. De gloss is heel dik, en tuurlijk is hij iets plakkerig anders zou het geen gloss heten. Maar hij trekt geen draden en het voelt niet alsof je glazuur op je lippen smeert. Een gloss moet wel iets vaker bijgewerkt worden. Van glosses ben ik nogsteeds geen fan, maar voor Colourpop en Wolfie in het bijzonder maak ik graag een uitzondering.

Oogschaduw

Colourpop

De Super Shock Shadows waren helemaal nieuw voor me. Intens gepigmenteerd, super zacht bij een aanraking en die kleuren… Wie wist dat er zoiets magisch mogelijk was?! Ik raak er echt niet over uitgepraat. Ze zijn zó zacht en creamy en… Echt iets wat je zelf moet ervaren.

Colourpop

Paradox

Paradox is een warme, donkerrode matte kleur. Het is net geen Kerstkleur, maar wel een hele mooie herfstkleur. Met een mooie gouden toon op het bewegend ooglid en een warme highlighter onder de wenkbrauw zal dit een hele fijne aanwinst zijn!

Colourpop

Birthday Girl

Birthday Girl is een lichte, goudkleurige oogschaduw met zilveren en roze glitters. De glitters zijn gelukkig erg fijn! Grove glitters vallen vaak van mijn oogleden en komen dan in mijn oog. Het is een enorm gangbare kleur! Je kan hem solo dragen voor een mooie, snelle look of op het bewegend ooglid aanbrengen. Of gewoon een uur naar staren, daar is hij zeker mooi genoeg voor.

Colourpop

Lightning Bug

Lightning Bug is een warme, goud/koperkleurige glitter oogschaduw. De glitters zijn duidelijker aanwezig dan in bijvoorbeeld Birthday Girl. Het is een enorm mooie oogschaduw voor dit jaargetijde! En heel gangbaar, vind ik. Herfst in een potje. En hij wordt enorm veel verkocht.

Colourpop

Summer Side

Summer Side is een baksteenkleurige, matte oogschaduw. Hij is enorm gepigmenteerd, maar tegelijkertijd ook makkelijk op te bouwen. Hij heeft misschien een zomer naam, maar dit is een kleur die het hele jaar door kan. Daar hou ik van.

Colourpop

Drift

Oh my. Drift is een cranberry rode kleur, met shimmers. Deze kleur is zo mooi voor wat spannendere looks. De shimmers zijn goud. Ik kan echt niet wachten om met deze kleur te gaan experimenteren.

Colourpop

Stereo

Last, but not least: Stereo. Stereo is eigenlijk dé reden waarom ik mijn vorige bestelling plaatste. Maarja, eentje is ook maar zo alleen… Het is een donkerpaarse kleur met roze en gouden glitters. De combinatie maakt hem hemels. Hij is iets te donker voor overdag, maar voor een avondje uit of een feestje kan hij prima.

Colourpop

 

Het nadeel van de SSS? Ze laten nogal een vlek achter. Vooral Drift en Stereo, echt wow. Ik schrok wel even toen het na het wassen gewoon niet verdween! Na het douchen was het wel zo goed als weg. De Colourpop Community zegt dat het met een primer eronder niet zal gebeuren. Laten we daar op hopen.

Het palette

Colourpop

Ik kocht Semi-Precious, omdat glitter. Dit palette ga je zeker nog terugzien als ik ooglooks ga maken! Het palette is enorm stevig en dat zoiets een reis uit Amerika overleeft zegt wel genoeg denk ik. Ook deze oogschaduw voelt heel zacht onder mijn vingers en is enorm gepigmenteerd. Dat geeft een mens hoop! De swatches zijn de kleuren van boven naar beneden, en van links naar rechts. Hoe mooi is die blauwe kleur?!

Colourpop

 

Colourpop

Zou jij wat bij Colourpop bestellen?