Brow Studio

Afgelopen donderdag ging ik naar de Brow Studio in Hoorn. Ik was super zenuwachtig, en kwam te laat door twee open bruggen. Na mijn halve wereldreis was alles boven verwachting! Ik vertel je alles over mijn ervaring met de Brow Studio.

Oh man, wat vond ik het spannend!

Via de website wist ik wel een beetje wat ik kon verwachten. Eerder vertelde ik vriendinnen dat de afspraak stond, en ze waren gelijk enthousiast. Er kwamen opmerkingen voorbij als “Daar heb ik van gehoord, ze schijnen heel goed te zijn!” en “Mijn huisgenootje is ook bij Brow Studio in Hoorn geweest.”. Dat maakte me al wat minder zenuwachtig, en met wat meer vertrouwen stapte ik de auto in.

Eenmaal aangekomen keek ik mijn ogen uit. Whoa, wat een prachtige studio zeg. Het zag er allemaal heel professioneel uit, ook de hokjes achterin de studio. Ik weet niet hoe veel het er waren, maar ik gok een stuk of 10. Tijdens het inplannen van mijn route keek ik op Streetview en tot mijn grote verbazing zag ik bij aankomst dat de locatie uit had gebreid sinds die foto genomen is. Dat kon maar één ding betekenen. Namelijk dat ze het goed doen.

Ik werd heel hartelijk ontvangen door Phila, een super spontaan meisje! In mijn nopjes met mijn bakje koffie maakte ik wat foto’s en vulde een intake formulier in. Phila vroeg nog naar mijn eczeem, en de zalf die ik hiervoor gebruik. Ze vertelde dat dit een reactie kan geven op de wax, maar ik nam het voor lief. Zo erg kon het niet zijn, dacht ik.

Na het uitvoerig bespreken van mijn wenkbrauwen had ik een paar eisen. Ik wou graag een natuurlijke wenkbrauw die ik kan stylen maar waarmee ik ook gewoon zo de deur uit kan lopen. Ook mochten ze niet te steil naar beneden lopen, omdat dat mijn hangende oogleden accentueert. Phila luisterde aandachtig en bevestigde wat ik zei. Ze tekende mijn wenkbrauwen af en smeerde een beschermingslaag op mijn huid.

Het waxen kon beginnen.

Ik kon me aan het begin echt niet voorstellen dat er ook maar iemand op deze planeet bestond die iets uit mijn bestaande wenkbrauwen kon fabriceren wat enigszins flatteus zou zijn. De wax voelde fijn op mijn huid, en Phila begon vrolijk pratend de wax te verwijderen. De pijn viel me echt alles mee! Ik mocht na het waxen helaas nog niet kijken, ik was rete nieuwsgierig. Ze epileerde nog een paar haartjes, en ging vervolgens weg om de verf te halen.

Brow Studio

Na het waxen voelde mijn huid lichtelijk geïrriteerd. Het deed geen pijn, maar het voelde alsof er allemaal kleine beestjes over mijn voorhoofd liepen haha! Ook tijdens het aanbrengen van de verf ging ik kapot van de jeuk. Het voelde als de jeuk die je hebt tijdens het verven van je haar. Maar dan op mijn voorhoofd dus. Nu mocht ik wel in de spiegel kijken, Phila had me al gewaarschuwd haha! Ik schrok me kapot.

Na het verven bracht Phila mijn wenkbrauwen in model en mocht ik eindelijk kijken. Mijn wenkbrauwen waren, op verzoek, iets donkerder gemaakt. Omdat de verf op mijn huid nog moest slijten, leken mijn wenkbrauwen veel donkerder dan ze nu zijn. Daar schrok ik een beetje van. Maar de vorm! Ik was onmiddellijk smoorverliefd op de vorm. Dat iemand dit van mijn wenkbrauwen kon maken.

Inmiddels is de verf van mijn huid gesleten en ben ik helemaal tevreden met mijn wenkbrauwen! Natuurlijk wil ik jou ook niet langer nieuwsgierig houden…

Brow Studio
Brow Studio

Links is voor, rechts is na. Dit is echt vlak na de behandeling, ik was net thuis. Hier is heel goed te zien dat de verf op mijn huid zit.

Deze foto is van de volgende dag. Mijn hoofdhuid is bijna niet rood meer, de verf is bijna van mijn huid en ik ben zo blij met mijn wenkbrauwen! Ik zie er wat jonger uit, mijn ogen komen mooier uit en ik hoef op een haastige ochtend niks aan mijn wenkbrauwen te doen.

Phila, heel erg bedankt voor de gezelligheid, voor je deskundigheid en voor het redden van mijn wenkbrauwen. Ik kom gauw terug bij jullie prachtige Brow Studio in Hoorn!