Kerstswap

Huh, nu nog een Kerst blog? Ja zeker! En er komt er nog eentje aan. Ik zit al een tijdje in een enorm leuke blog groep! We zijn met allemaal vrouwen en één man haha. Het is altijd heel erg gezellig, we kunnen heel zakelijk zijn over onze blogs maar als iemand even moet ventileren kan dat altijd.

Kerstswap

We besloten een Kerstswap te doen, omdat het leuk is om cadeautjes te geven en te krijgen met Kerst. Na wat heen en weer geplan is er besloten om de cadeautjes 20 december uit te pakken. Ik had best wel veel op mijn lijstje staan en kreeg een super leuk pakketje!

Het pakketje kreeg ik ruim een week vantevoren al. Aan de ene kant was dat fijn, want dan is er wel zekerheid dat je het pakketje op tijd binnen hebt. Maar geduld staat gewoon niet in mijn woordenboek. Regelmatig hoorde ik een stem uit het pakketje mijn naam roepen haha!

Het uitpakken

Op 20 december was het eindelijk zo ver. Het was mijn laatste werkdag voor mijn vakantie, waardoor ik pas laat op de dag mijn pakketje uit zou kunnen pakken. Maar op de werkvloer werd ik ziek en ging eerder naar huis. Ik voelde me echt heel erg beroerd en om mezelf wat op te vrolijken besloot ik mijn pakketje uit te pakken

.

In de doos zat een soort kistje waar zomaar wel een wijnfles in gezeten had kunnen hebben, hier zat een slotje op. Er lagen ook allemaal propjes papier in en een wit vel met de uitleg.

Ik ben nogal tegendraads en gebruikte gewoon een pen haha! Woordzoekers zijn echt mijn ding en ik ben er ook best wel goed in. Ik ging systematisch te werk. Pakte een propje, zocht het woord en ging daarna pas door naar het volgende propje.

Er zaten hele leuke woorden tussen haha! Nadat ik alle worden had weggestreept, vormden de overige letters de code voor het slot. In het wijnkistje zaten mijn cadeautjes! Een taartschep, een veel te schattige sleutelhanger en een zelfgemaakte kaars. Hoe tof is dat?! Hij ruikt heerlijk, naar zoete lavendel.

Degene die mij deze cadeautjes heeft gestuurd is Silke van scnvm.com. Ze heeft een ontzettend leuke blog en is echt een hele toffe meid. Altijd gezellig en vrolijk en positief.

Mijn lootje was Emma van luxelifelover.com. Je kan op haar blog alle cadeautjes vinden die ik haar stuurde. Het was zo leuk om haar cadeautjes te shoppen en uiteindelijk gaf zij zelf dé tip om het inpakpapier mooi te krijgen haha!

De andere bloggers hebben ook enorm leuke cadeautjes gekregen en gegeven. Je kan ze hier vinden:

Celine – thebeautyboulevard.nl

Tessa – dailyinception.nl

Merle – girls-things.nl

Joyce – enjoycelife.nl

Nicole – nicoleswereld.com

Charlotte – alotlikelot.nl

Volgend jaar doen we weer een Kerstswap, ik weet het zeker! Het was zo leuk.