jarig

10 februari ben ik jarig! Vroeger vond ik er niet zo veel aan, maar sinds er een special someone in mijn leven is, is het ineens wel heel erg leuk! Mijn moeder vroeg al om een verlanglijstje, bij deze.

Bijna jarig!

Ja, nog even en dan wordt deze ouwe muts alweer 24. Ik zie er veel ouder uit, en dat weet ik van mezelf ook heus wel. Maar dat mag de pret niet drukken. Jarig zijn is leuk! Taart, familie, bier, taart, heel veel liefde en nog meer taart. I love it. Vaak krijg ik te horen dat gasten niet zo goed weten wat ze voor me moeten kopen, dus bij deze een lijstje. Van dure en goedkope cadeautjes.

Lijstje

Ik ben groot fan van The Body Shop. Vooral de scrubjes en (vanille)parfums vind ik heerlijk. Ze hebben net een nieuwe matte lipstick lijn uit, en Crete Carnation lijkt me een fantastisch mooie kleur! Deze staat aan het einde van de opties. Douchegel in zoete geurtjes is ook altijd welkom.jarig

In mijn doelen voor het nieuwe jaar schreef ik dat mijn productfoto’s wel wat beter mogen. Daarom leek het me een goed idee om een mini fotostudio aan te schaffen. Vooral foto’s zoals de foto op de header worden hier 100x beter van. De mini fotostudio past prima op mijn bureau, of zelfs op de kast in de slaapkamer. Twee lampjes erbij, en bam! Een fotostudio in miniformaat. Stiekem vind ik hem ook wel heel schattig, haha.

Ook een flesje castorolie van Holland & Barrett is meer dan welkom. Niet zozeer voor mijn wimpers, maar wel voor mijn gekke wenkbrauwen. Het lijkt nogsteeds alsof Mozes zojuist langs is gelopen en God heeft gevraagd om mijn wenkbrauwen te splijten. Hopelijk kan castorolie mijn wenkbrauwen weer de oude maken, zodat ik ze eindelijk in model kan laten epileren.

jarig

Hét palette dat ik graag nog aan mijn collectie toe wil voegen, is Urban Decay Naked 3. In Ierland twijfelde ik enorm tussen Naked 3 en Naked Smoky, en uiteindelijk werd het Naked Smoky. Omdat ik wel een dupe van Naked 3 heb, maar die is het toch net niet.

Ook leuke props voor foto’s heb ik niet, die zijn ook leuk om te krijgen! Neem bijvoorbeeld deze leuke gouden bloemetjes, deze onderzetters, en ga zo maar door. Ook oorbellen in goud en rosé goud vind ik leuk.

Waar ik ook echt blij van kan worden, zijn cadeaubonnen! Boekenbonnen, bioscoopbonnen, bonnen van Six of een andere leuke winkel mogen altijd. Sommige mensen vinden het saai en inspiratieloos, ik word er heel blij van. Wat vind jij van mijn lijstje?