Er is al een week voorbij, nog een week en dan gaan we alweer naar huis. We hebben echt prachtig weer gehad! Het was super warm, maar wel uit te houden. We hebben bezoek gehad van de familie van mijn vriend, dat was zo gezellig! De laatste week zijn we lekker met zijn tweetjes. Het is nog steeds mooi weer, en dat zal het de komende week ook wel blijven.

20160718_113944Tijdens zulke warmte hou ik niet zo van make-up. Vooral lipstick draag ik dan even niet, omdat het voelt alsof het van mijn lippen af smelt. Ook mijn concealer droogt erg snel uit, waardoor ik na een uurtje bijna al mijn make-up weer overnieuw mag doen. Gelukkig bestaat er ook nog zoiets als een zonnebril, haha.

Naast mijn standaard mascara, eyeliner en concealer heb ik ook drie lipsticks mee: Nvey Eco Cosmetics in Orchid, een lichtroze kleur van the Body Shop, en een knalrode kleur van the Body Shop. Ik draag ze niet heel veel, vooral niet als we uit eten gaan. Maar gewoon in huis kan het prima. Ook mijn How To Make Nude Eyes palette van Essence zit in mijn make-up tasje. Verder nam ik nog een bronzer mee van MeMeMe, en mijn favoriete highlighter van So Susan.

Aan parfum nam ik een fles Calvin Klein Reveal mee, mijn favoriete parfum, maar helaas niet dierproefvrij. Ook nam ik een solid parfum mee, Vibe van Glow For A Cause. Deze neemt lekker weinig ruimte in, zo handig! Mijn huid reageert de laatste tijd ook niet meer zo goed op vloeibare parfums, ik krijg er jeuk en kleine, rode bultjes van. Dan is Vibe een ontzettend fijne afwisseling.

20160722_115302

Mijn skincare is eigenlijk redelijk basic, ik nam Tea Tree Toner van the Body Shop mee. Ook Paula’s Choice Skin Perfecting 2% BHA mag niet ontbreken, dit is een standaard product van mijn skincare routine. Tegen de zon gebruik ik No-Ad dark tanning oil. Beste product ooit! Mijn huid is nu al redelijk donker, en volgens mij helpt dit product daar echt enorm bij. Nestosyl zit ter preventie in mijn tasje. Mocht één van ons gestoken worden, of in de brandnetels vallen, dan is Nestosyl onze redding tegen de jeuk.

Onder de douche gebruik ik Yes To Cucumbers shampoo en HEMA conditioner voor droog en beschadigd haar. Over deze conditioner komt nog een review online. Als douchegel gebruik ik een klein 100ml flesje Lush douchegel. Na het douchen gebruik ik vaak een bodybutter van the Beauty Bakery, om de uitdroging door de zon en het zout tegen te gaan. De solid bodybutter is ook nog eens redelijk klein en dus heel geschikt voor mee op vakantie.

Voor de dagen dat ik niet mijn hoofd in de zee kan steken omdat mijn haar daar zo goed van gaat zitten, gebruik ik een Sea Spray van John Frieda. Ook deze is helaas niet dierproefvrij. Die van Lush vind ik ook stiekem veel fijner.20160722_115027

Om mijn make-up af te halen gebruik ik een potje Bye Bye Eye Makeup reinigingspads van de HEMA. Super goedkoop, super fijn en ook te gebruiken op de rest van je gezicht. Hierna smeer ik mijn gezicht vaak in met argan olie.

In totaal heb ik drie toilettassen mee, haha! Een klein make-up tasje, een skincare tasje en een grote toilettas. Misschien wat over de top, maar zo is alles wel gescheiden en dat vind ik echt heel fijn.