Een paar aankopen van vorige maand ben je al tegen gekomen in de beauty categorie vorige week. De MUA lipsticks van deze maand waren zeker een goede aankoop en zou ik iedereen aanraden. Verder kocht ik niet heel veel, maar wel hele leuke dingen!

Zo kwam ik via de app United Wardrobe een super leuk shirtje tegen. Ik twijfelde niet heel lang, en kocht het shirtje samen met een knalrood shortje. De shorts is me helaas iets te krap, het shirt zit wel goed. Nog maar even goed aan de bak met The Green Happiness, dan pas ik tegen de herfst in de shorts haha!

13687377_1201921169849070_29109223_n(1)

Bij de Vero Moda kocht ik twee mooie shirtjes, die helaas enorm door schijnen. De lichtroze valt nog mee met een wit shirtje eronder, maar bij het witte shirtje is mijn beha gewoon zichtbaar, zelfs met een wit shirtje er nog onder! Heeft iemand dé gouden tip voor mij? Kom maar door!

Bij de HEMA kocht ik een nieuwe lading conditioner en shampoo. Ook ging er een soft matt lipbalm mee naar huis. Hier staan goeie reviews over op andere blogs, maar zelf ben ik er niet over te spreken. Kort samengevat: de kleur is veel feller dan de verpakking doet vermoeden, en de lipstick stinkt. En zoiets ruik je de hele dag haha!

P9061297

Verder kocht ik nog een boek. Ja echt, ik ben zo’n muts die nog boeken koopt. Echte papieren boeken. Dit keer is het een investering in mijn blog, ik kocht namelijk het boek “Wetboek voor bloggers” van Charlotte Meindertsma. Hij is helaas nog niet binnen gekomen, dat duurt al een tijdje.

Dit waren mijn aankopen van deze maand! Omdat het schoolgeld weer betaald moet worden krimpt mijn budget helaas wat in, maar deze artikelen blijf ik met plezier schrijven. Ik zal vast iedere maand wel wat kopen.