Dit is iedere maand zo’n leuk artikel om te schrijven! Deze maand kocht ik ontzettend veel, een financiële meevaller zorgde ervoor dat dit mogelijk was. Natuurlijk kocht ik naast alles wat hieronder staat de producten voor de winactie. Doe je al mee trouwens? Het is zo’n mooi pakket!

Naast al die producten kocht ik ook een verjaardagscadeau voor mijn lieve vriend. In november is hij jarig en we gaan een paar daagjes naar Ierland! Hij weet het zelf al, haha. Ik kon het gewoon niet langer voor me houden. Als ik hem vroeg waar hij nog wel eens heen wou op vakantie zei hij altijd direct Ierland, dus Ierland it is! We gaan naar Dublin, en ons hotel staat in een voorstad van Dublin. Zo kunnen we lekker de natuur in, maar de stad is ook lekker dichtbij. Heb je nog tips voor ons? Laat het weten, vinden we leuk!

In Groningen kocht ik nog een Body Bespoke jeans van Wrangler, zo blij mee! Hij is aan de onderkant iets te lang, maar door hem om te vouwen blijft de broek netjes en dat staat gelijk een stuk netter dan een opgefrommelde broekspijp. De donkere kleur staat overal goed bij, vooral met de aankomende koudere dagen.

pa031432

Ik kocht ook nieuwe laarzen bij Zalando en daarbij nog nieuwe sneakers voor in het lab. Helaas lijken de sneakers heel anders op de foto dan in het echt, dus ik ga ze terugsturen. De laarzen kan je vrijdag terugzien in mijn allereerste outfitpost!

Bij Boohoo.com kocht ik 3 herfstjurkjes, met 40% korting. Twee van de drie zitten echt niet mooi, ik lijk er wel zwanger in! Die twee gaan dus ook terug. Het jurkje dat wel blijft is ook vrijdag terug te zien in de post.pa031440

Verder kocht ik voor mezelf een Urban Decay lipstick, en twee Sally Hansen nagellakjes. Eentje is te zien op mijn Instagram feed, en de andere kleur zit ook in het pakketje voor de winactie. Die laat ik nog niet zien, dat blijft een verrassing.

Meer dan dit liet mijn budget niet toe, haha! Maar dat mag de pret niet drukken. Ik ben super blij met mijn aankopen en vind het zo fijn dat de retours gewoon kosteloos zijn.Ook heb ik super veel zin in ons tripje naar Ierland! Heeft er iemand tips om ergens te shoppen?