Het lijkt me leuk jullie eens in de maand te laten weten wat ik allemaal koop. Sommige dingen zul je dan terug zien komen in andere categorieën. Als ik bijvoorbeeld nieuwe shampoo en conditioner koop, zul je die vast terug zien in de Beauty categorie! Uiteraard mag je ook verzoekjes droppen in de comments, ik kan altijd overal wel wat over schrijven.

20160623_142059(0)

Nieuwe pumps

Al weken zat ik achter mijn laptopje te kwijlen bij deze pretty ones, maar ze waren me toch echt te duur. 50 euro was echt buiten mijn budget voor schoenen. Na een tijdje kreeg ik een mailtje van Sacha waarin stond dat ze uitverkoop hadden. Vol goede hoop ging ik naar hun website, en ja hoor, 10 euro eraf! 40 euro vind ik nog steeds veel geld, maar eens in de zoveel tijd moet je jezelf toch ook wel een cadeautje kunnen geven.

P7040287

Nieuwe hardloopschoenen

Na het hardlopen kreeg ik steeds vaker last van mijn knieën, bij mij een bekend probleem. Ik vroeg wat advies aan een man die ik via Instagram wel eens spreek over hardlopen. Vragen stellen mag altijd bij hem en zo kwam dit ook ter sprake. Het advies was om toch echt nieuwe schoenen te kopen. Nou, dat liet ik me geen twee keer zeggen! Een bezoekje aan de RunningCenter later, en daar zijn ze dan. Mijn nieuwe Saucony Hurricane ISO’s zijn zó super fijn, en de service was echt heel erg goed.

P7040290

Paula’s Choice Skin Perfecting 2% BHA

Ook kocht ik dit product van Paula’s Choice. De reviews hierover waren erg goed, en met mijn eczeemhuid wou ik het toch een keer uitproberen. Tot nu toe nog weinig resultaat, maar hier komt zeker wel een review over! Het product heeft namelijk andere eigenschappen die andere huidproblemen in toom houden. Hou de blog in de gaten, de knoppen om mijn social media kanalen te volgen kan je onder en naast dit artikel vinden.

P7040291

Aminozuren

De eiwitpoeders was ik eigenlijk een beetje zat, en de vegan eiwitpoeders al helemaal. Deze voelen heel korrelig en droog in je mond, maakt niet uit hoeveel water je erbij doet. Daarom besloot ik over te stappen op aminozuren. Muscle Protect van Body & Fit Shop sloten heel goed aan op mijn eisen. Omdat ik drie keer in de week hardloop en nog eens drie keer in de week krachttraining doe, is het belangrijk dat die spiermassa wel beschermd wordt tijdens het hardlopen. Vandaar de aminozuren. De smaak is al een heel stuk beter.

P7040289

The Body Shop shopping spree

Bij The Body Shop kocht ik Tea Tree toner, Drops of Youth oogcrème (niet op de foto), twee lipsticks, een mascara en een bodyscrub. Ook zij hadden uitverkoop, en daar heb ik heerlijk van geprofiteerd. Ik kocht één lipstick die me helaas niet staat, een donkerbruine shimmer lipstick. Helaas staat deze me echt niet. Ach, dan weten we dat ook weer, toch?

Ook kocht ik nog een paar shorts, een zonnehoed en ruilde ik nog een jurkje om. Dat was het wel zo’n beetje! Het voelt alsof ik echt een vermogen heb uitgegeven deze maand, haha! Heb je iets gelezen waar je graag een review van wilt zien? Laat het dan weten in de comments, vind ik leuk!