Deze maand kocht ik niet heel veel, maar wel redelijk dure spulletjes. Op Instagram plaatste ik al een foto van mijn nieuwe sporthorloge! Het is eigenlijk een activity tracker met uitgebreide functies, maar ik vind hem echt heel vet. Het is een Samsung Gear Fit 2, en binnenkort zal er ongetwijfeld een uitgebreide review online komen!P8080930

Ook kocht ik de Healthbox, hier zal ook binnenkort een blog over online komen. Ik ben echt heel enthousiast over de Healthbox van deze maand, en kan niet wachten om de inhoud met je te delen! Hopelijk ben je net zo enthousiast als ik, haha.P8080936

Ik schaam me diep, maar ook deze maand kwam de pakketbezorger schoenen brengen. Weet je nog de schoenen uit mijn verlanglijstje? Ja, die dus niet. Of nouja, wel een beetje. Het zijn namelijk niet de plateau pumps met imitatie lakleer, maar de matte pumps met textiel. Hier is een linkje voor als je ze ook wilt, ze zijn namelijk in de aanbieding! Ik ben er heel blij mee, ze zitten namelijk echt als engeltjes.  Ik koos uiteindelijk voor deze, omdat ze toch wat meer te combineren zijn.P8080935

Dadels van Yogi en Yousef zijn echt hemels, ik kocht ze al eens bij De Tuinen. Hierom besloot ik een grote zak te bestellen, zo is er genoeg in huis voor de rest van de 50 Days Of Green Happiness! Helaas waren de dadels nog geen paar uur in huis, en   besloot één van de katten zijn maag erop te legen… Ik kan van Yogi en Yousef geen nieuwe zak krijgen, maar wel een kortingscode waardoor ik geen verzendkosten hoef te betalen.

Ik bestelde ook een paar producten van Sleek! Hier geef ik nog geen foto van, want het moet wel een beetje een verrassing blijven natuurlijk. Ik verklap wel alvast dat in ieder geval de Old Hollywood matte lipstick in het pakketje zat. Deze stond namelijk ook op mijn verlanglijstje. Volgende week kan je een mini-shoplog en review van deze producten verwachten.

Verder kocht ik bij de HEMA nog een grote, zwarte toilettas en een conditioner. Over de conditioner komt nog een review online, ik moet alleen nog even zien wanneer. Ik kocht ook wat nieuwe ondergronden voor productfoto’s, die zul je zeker snel voorbij zien komen. Hopelijk vind je het mooi!

Dit waren mijn aankopen voor deze maand. Zit er iets tussen waar je benieuwd naar bent, wat je zelf ook zou kopen of wat juist niet? Laat het me weten in de comments, dat vind ik leuk!