Veranderingen

Voordat je schrikt: dit wordt een positief bericht, haha! Ik ga je vertellen over alle veranderingen die langzaam door gaan komen. De website wordt binnenkort een stuk professioneler met onder andere een heel nieuw thema.

Zoals je misschien is opgevallen is de header veranderd, ook de kleuren van de knopjes op de homepage zijn anders. De herfstvibe die ik in mijn hele lijf voel straalt zich uit in mijn blog, zo mooi! Ik ben er echt heel tevreden mee. Ik vind het fijn om de seizoenen weer te geven op de blog. In de winter, waarschijnlijk zo rond de kerst, zal dit wel weer gaan veranderen.

p8281183

Verder zijn er nog andere dingen waar ik veel over nadenk.

Zo publiceer ik iedere week standaard één blog in iedere categorie. Dit was een fijne standaard in het begin, maar het gaat zo lekker met schrijven en de inspiratie die ik heb, dat het anders gaat worden. Niet heel anders, maar gewoon wat losser.

Zo ga ik vaker schrijven, maar dat hangt wel van de week af. Misschien dat er soms vijf, soms ineens zes artikelen in een week online kunnen komen. Het zal in ieder geval nooit minder dan drie worden. Ook schrijf ik naar mijn inspiratie, dus niet meer standaard één blog per categorie. Misschien schrijf ik de ene week wel drie artikelen over lifestyle en twee over beauty, en de andere week ineens drie in de health categorie.

Het was in het begin een eng idee om dit los te laten, maar voor mijn gevoel is het daar wel tijd voor. Vooral omdat ik me de afgelopen tijd wat teruggehouden voelde, omdat in mijn hoofd het schema zo moest lopen. Zo blijkt maar weer, ik heb OCD en laat het los, omdat het goed voelt!Veranderingen

Naast dat ik de structuur loslaat, gaan er nog wat andere dingen veranderen. Ik ben er namelijk achter gekomen dat vloggen ook wel heel erg leuk is. Daarom komt er binnenkort ook een YouTube kanaal online, en daarbij natuurlijk mijn eerste vlog!

Ik vind het spannend.

Oohja, voordat ik het vergeet! Mijn blog groeit. Hierdoor krijg ik de kans om producten aan te nemen om te reviewen, of misschien zelfs betaald worden voor een artikel. Dit zal altijd te zien zijn in de vorm van een tag. Tags vind je aan de onderkant van de blog. Er zal sponsored staan als eerste tag. Dit is namelijk bij wet verplicht te vermelden. Betaalde artikelen, of artikelen waar ik de producten voor krijg zullen altijd 100% eerlijk geschreven zijn. Als een product mij dus niet bevalt, zal ik dat ook zeker opschrijven.

Ik heb er zin in om lekker te schrijven over wat er op dat moment in mijn hoofd omgaat, zonder dat dat pas na twee weken online kan komen en dat onderwerp misschien helemaal niet meer relevant is. Hopelijk ben je net zo enthousiast over de veranderingen als ik!