2017

2017 gaat groot worden. Mijn leven veranderen en misschien zelfs wel de rest van mijn leven bepalen. Vandaag vertel ik je waarom het zo spannend gaat worden.

Het is het jaar waarin ik mijn diploma ga halen.

Tenminste, dat is te hopen haha! 13 februari start mijn stage, daar heb ik best wel zin in. Het zal heel erg wennen worden met de langere reistijden en natuurlijk de langere dagen in het algemeen. De luxe van even languit op de bank met mijn telefoon zal verdwijnen. 40 uren in de week werken, en daar nog eens de reistijd bij, gaat me niet in de koude kleren zitten.2017

2017 wordt het jaar van verandering.

Naast dat ik stage ga lopen, eindigt mijn school daarna ook. Wat moet ik in vredesnaam daarna? Het is allemaal nog zo onduidelijk, en dat maakt het best wel spannend. Ga ik werken, en zoja, hoeveel uren in de week? Is hetgeen wat ik wil wel haalbaar? Wat als er geen werk is voor mij? Wat als, wat als…

Natuurlijk heeft het helemaal geen zin om hier over na te denken, ik kan me beter focussen op het nu. Nu is de aanloop naar later. In het begin van de vakantie dacht ik nog “Ik ga zo hard aan school werken!” maar ik heb vooral heel veel behoefte aan rust. En wat huishoudelijke taakjes haha. School komt wel weer als ik weer naar school ga.

Doelen voor 2017

Aan goede voornemens doe ik niet, want een voornemen klinkt zo vaag… Liever stel ik concrete doelen. Voor mijn blog ligt dat vooral in het verbeteren van productfoto’s en een duidelijke structuur. dit jaar wil ik ook echt gaan starten met vloggen. Niet iedere dag, maar misschien eens in de twee weken. Gewoon, omdat het kan. En ik denk dat mijn blog er zo ook niet onder lijd. Ik wil ook meer reviews gaan schrijven, en wat meer met de health categorie gaan doen. Deze doelen zul je allemaal vanzelf terugzien op de website natuurlijk!

Naast blogdoelen heb ik ook persoonlijke doelen. Zo wil ik graag wat minder chaotisch worden (HAHA!), en mijn vrije tijd wat beter indelen. Zodat ik ook echt de rust voor mezelf kan vinden. Ook wil ik leren beter met mijn geld om te gaan, daarom zit ik nu ook in een no-buy maand!

Als laatste wil ik jou, mijn lieve lezer, nog een heel gelukkig nieuwjaar wensen. Zonder jou was schrijven niet zo leuk. Mogen al jouw wensen voor dit nieuwe jaar uitkomen! Heb jij ook doelen voor dit aankomende jaar? Ik lees ze heel graag!